Nadenkertje

Nadenken Grappig, er zij mensen die denken dat ik mijn hele ziel en zaligheid op het internet zet. Niets is minder waar! Wat hier te lezen valt is slechts een deel van mijn doen en laten. Ik denk dat er voor een ander niet veel aan is om allemaal te lezen wat dit persoontje nou zo de hele dag doet. Je zou me inderdaad een bezige bij kunnen noemen, of een rondvliegende vlieger, en toch zit en structuur in al die bezigheden. Net als héél veel andere mensen eet ik zo tussen twaalf en één een broodje, maar ik drink meer koffie dan de gemiddelde nederlander. Da’s nou één van mijn verslavingen.Zwarte senseo’s in kleine mokjes, je kunt me er wakker voor maken, heerlijk. Ik check meerdere malen per dag mijn mail, als het droog is doe ik op de fiets mijn boodschappen, ik bezoek regelmatig mijn moeder die altijd wel tijd heeft voor een bakkie koffie, en dan is er altijd nog het huishouden, de was en het strijkgoed, en ik verlummel flink wat tijd aan nadenken omdat ik op die manier de dingen kan overzien! Afgelopen weken moest er nog wel het één en ander besproken worden rondom Walter, de feestjes rondom het diplomeren van Lisa, kortom: ik denk dat ik niet zo heel veel verschil van de mede-moeders van mijn leeftijd, misschien een ietsiepietsie drukker maar daar hoor je mij niet over klagen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nadenkertje

 1. Menrike zegt:

  Die eerste zin van dit blogje: héééél herkenbaar. Vanmiddag vroeg iemand nog of ik het niet erg vond dat ze mijn weblog las omdat ze het gevoel had in persoonlijke dingen te snuffelen. Ik zei dat ik de “echte” persoonlijke dingen er toch niet op zet, en de rest mag door iedereen gelezen worden…

 2. Marijke zegt:

  De waarheid ligt in het midden roep ik altijd! Nee hoor, niet mijn hele ziel en zaligheid. Soms een mening of opmerking die ietwat zwart/wit gesteld is. Ik heb daar wel plezier in!

  Dank voor je enorm lieve reactie op mijn log!
  dikke knuf en fijn weekend,
  Marijke

 3. zwany zegt:

  Zeer herkenbaar, Dingen die ik op mijn weblog zet mag iedereen weten.De zeer persoonlijke dingen hou ik toch echt bij mij .Alhoewel mijn zoon het niet helemaal ens is met dat wat ik op de weblog zet, maar goed daar went ie wel aan. Ik heb trouwens net als jij 3 kids 2 meiden en een heerlijk jongste johie ! Leuke weblog heb je trouwens !
  Fijn weekend Zwany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.