Kind x 3

Fotos_juni_2007_070 We bellen elkaar iedere dag, nee, eigenlijk moet ik zeggen, we zien elkaar iedere dag. We praten over van alles en nog wat, en dan nog over veel meer. We respecteren elkaar, begrijpen elkaar, lachen om dezelfde dingen, houden van dezelfde muziek, zorgen graag voor andere mensen, hebben dezelfde angsten en het lijkt of we telepatisch met elkaar zijn verbonden. Als ik de telefoon check staat haar nummer altijd bij "oproepen". Vanmiddag "moesten" we elkaar nog even spreken. Ze had iemand horen vertellen over de band met je moeder, voor die persoon was het alsof "de navelstreng nooit was doorgesneden". Ze had het gevoel dat het over ons ging, en dat moest natuurlijk worden besproken. Ze is een bijzonder kind, omdat zij van mij een moeder maakte. Ze zegt nog steeds "mama" ondanks het feit dat ze binnenkort zelf mama mag worden, ze heeft een schat van een man, een leuk huis, een gezellig hondje, ligt goed in de vriendenkring kortom: ze is een geweldige dochter,en ik hou van haar met hart en ziel.

Fotos_juni_2007_009 Ze is een eigenzinnige zestien-jarige. Ze heeft haar hart op de goeie plek. Ze heeft een goed doorzettingsvermogen, ze wil de zorg in. Ze vecht als een pitt-bull voor haar broertje. Samen met haar zus ( en zwager ) vormt ze een ijzersterk team in de zorg voor Walter. Ze is de tweede in de rij, ze bevestigde mijn "moeder zijn". We hebben allebei een tic waar het betreft songteksten. Ze is beter in Engels dan in Nederlands, ze kan alles van de radio meezingen en vertalen! Ze heeft een heel eigen "taal" ontwikkeld in de strijd tegen dyslexie. Ze is zó goed met kinderen dat haar agenda is volgeboekt met oppas-afspraken. Ze heeft stage gelopen op een dagverblijf en als ze nu kinderen daarvan tegenkomt zijn die kinderen blij haar te zien. Ik ben zo trots op haar dat ik de woorden ervoor niet kan vinden, mijn liefde voor haar kent geen grenzen.

Fotosmei_2007_036 Hij is getrouwd met de oudste. Gek van varen, zijn solex, de hond, en het kleintje "onderweg". Hij is de zoon die iedere moeder zich wensen zou. Good Looking, energiek, gedreven en met een geweldig gevoel voor humor. Hij is stapel op lekker eten, een biertje en goed gezelschap. Hij is de grote broer die Walter zo hard nodig heeft. Hij is een groot liefhebber van spakenburgse cultuur, uiteenlopend van de Zuidwal tot de wereldhit: Keeltsie. Ik had me geen betere schoonzoon kunnen wensen, en baby-in-de-buik geen betere papa, mijn liefde voor hem is onvoorwaardelijk.

……….en dan is er nog Walter. Wat zal ik daar nou eens over zeggen…………….

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

3 reacties op Kind x 3

  1. wilma zegt:

    Maak een weblog voor hem…..XxX

  2. wilma zegt:

    Nee, even zonder gekheid…over Walter raken we toch niet uitgepraat. tis gewoon een lieverd! Goed weekend.

  3. Marijke zegt:

    Een heerlijk moederlijk trots logje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.