Hempie kauwen

Fotos_juni_2007_078 Fotos_juni_2007_087                           Fotos_juni_2007_088

Walter heeft een nieuwe aktiviteit ontwikkeld. Hempie kauwen. Een dure hobby dat wel, want hij bijt letterlijk alle witte hemden die hij heeft aan flarden. Witte t-shirts zijn ook goed, maar witte hemden hebben zijn voorkeur. Hij graait ze uit zijn broek en begint hartstochtelijk te kauwen, net zolang tot de gaten erin zitten. Om te voorkomen dat hij de halve dag met een nat ( en stinkerig ) hemd aanloopt heb ik een aantal hemden die al zijn "aangegeten" uitgewassen en gedegradeerd tot "kauw-hempies". Hij propt ze zover in zijn mond dat zijn wangen bol staan en geniet bovenmate van het volle gevoel tussen zijn kiezen. Afgelopen week had ik, tussen de buien door, een witte was aan de droogmolen gehangen. Toen ik de kleine prins even uit het oog verloor heeft hij, met zijn hoofd achterover, een t-shirt van de waslijn aangegeten. Echt vies!

Vanmorgen heb ik iets verzonnen wat hem misschien ervan weerhoudt om te bijten in zijn witte kleding: grijs ondergoed! Komende dagen ff checken wat hij daarvan vindt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

2 reacties op Hempie kauwen

  1. Marijke zegt:

    Zou het werken? Grijs ondergoed? Ik ben benieuwd!

  2. Ja kauwen op je hempie doet me een herinnering ontwaken. Ik kauwde er op wel eens op. Ik proef plots weer die smaak van zeeppoeder en katoen. Ik moest wel lachen om dit stuk. Beter kauwen op een hempie dan de hele dag roken. Veel volwassenen zouden ook beter op een hempie kunnen gaan kauwen dan de hele dag met die stinkstokken rond te lopen. Nou ja een lekker sigaartje op zijn tijd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.