Mijn zus en ik.

022 Dag lezers van mijn mama’s weblog. Het wordt tijd dat ik eens iets van me laat horen. Veel heeft u al kunnen lezen als mijn mama schrijft, maar van mijzelf is er nog niet eerder een schrijfsel geweest. Vanmorgen ging ik met mama mee in de auto naar school, en niet met de taxi, want er was iets te bespreken waar mama wel, maar ik niet bij hoefde te zijn. Het gaat over het groepje waar ik zit. Zoals het er nu uitziet ga ik na de grote vakantie naar een ander clubje. De groene ster is mij iets te druk en ik ben erg gehecht aan rust en gezelligheid. Mijn moeder wist dat al lang, want moeders weten dat nu eenmaal. Omdat mijn hoofd altijd zo vol zit moet ik af en toe een poosje alleen zijn en rustig aan doen anders gaat het mis en dan wordt ik boos en ga ik heel hard gillen. Natuurlijk doe ik dan zelf mijn handen op mijn oren, want ik wil niet doof worden. Mijn zus Lisa begrijpt mij als geen ander. Sinds ze kan autorijden hebben we samen al heel wat rondjes gedaan in mama’s auto. Dan wordt mijn hoofd weer rustig en dan ga ik samen met Lisa zingen. Lisa was een beetje boos toen ze in een verslag kon lezen dat ik een kind ben met probleemgedrag. Daar kan ze niet goed tegen, maar ja, Lies kent mij al vanaf dat ik ben geboren en ze weet als geen ander wat goed voor me is, nou ja, op mijn papa en mama na dan. Maar soms heb ik het gevoel dat Lisa me het best begrijpt van iedereen. Daarom ga ik met haar kuffelen = knuffelen in de bank en geef ik haar soms zomaar een kus, omdat ik niet zo goed met woorden kan zeggen wat ik voel en hoe lief ik haar vindt.

En dan heeft mijn moeder net dat zwarte doosje in haar handen waarmee ze plaatjes kan maken. Die plakt ze dan in een boek zodat ik er maar kan kijken. "Dan vergeet je ons niet als je in Het Klooster bent logeren" zegt ze dan. "Onzin" denk ik, wie kan zo’n lieve zus nou vergeten? Ikke niet!

Groeten van Walter die dit bericht middels telepathie heeft voorgeschreven en het door mama heeft laten opnoteren!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

8 reacties op Mijn zus en ik.

 1. Wat een onwijs lieve foto. Als ik dit zo zie geloof ik weer een beetje in de mensheid…

 2. Billy zegt:

  wat een lief logje, Walter!
  Een probleemkind ben je hoegenaamd niet, er zijn alleen problemen bij mensen die er een probleem van maken…

  😉

  Groetjes!

 3. Antje zegt:

  Wat lief dat je nu zelf een logje maakt, ik ben er gewoon een beetje stil van hoor…..
  Walter, doe je mama, papa en Lisa de groetjes van mij??
  Binnenkort sturen we jou weer eens een kaartje hoor…..
  doei-doei

 4. wilma zegt:

  Kippevel!!
  Dat krijg ik hier van….
  Dikke kus van mij & je zus.
  XxX Wilma.

 5. Thea zegt:

  Hai Walter.

  Weet je,ik schrijf niet vaak op je mamas’s weblog,maar lees er wel regelmatig ,en de logjes die over jou gaan die lees ik het liefst.
  En dan nu een van jou zelf,top hoor !

  Een hartelijke groet van mij voor jou.

  Thea.

 6. Mireille zegt:

  Wat een prachtfoto! De liefde die eruit straalt is hartverwarmend.

 7. Dinie zegt:

  Hoi Walter,

  Wat schrijf je het allemaal mooi op, ik zie het zo voor me. Mooie foto van die dikke kus voor Lisa, heeft ze ook wel ‘verdiend’ hé!

  Fijn om weer wat over je te lezen, die stukjes lees ik vaak wel een paar keer. Weet je waarom? Ik vind jou zo’n mooie vent en wil je graag beter leren kennen. Je moeder kan ook altijd zo liefdevol over je schrijven. Je bent te feliciteren met zo’n fijn gezin.

  Groetjes en tot de volgende keer.

 8. wondelgijn zegt:

  Lieve Walter, wat leuk dat jij je aan een intens berichtje waagt! En weet je, wat is nu een ‘probleemkind’? Een kind die anders is dan anders? Alle kinderen zijn anders dan anderen! Geloof mij! Daarom houden moeders zoveel van hun kinderen. Ze zijn uniek, ze zijn speciaal en ze hebben haar als moeder uitgekozen. het komt altijd goed met onze kinderen. Heus, geloof me maar!!
  Dikke knuffel van een andere moeder, met ook een ‘probleemkind’, nog een ‘probleemkind’ en… (je raadt het al) een derde ‘probleemkind’… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.