Geloofwaardig…

En dan heb ik zomaar het geluk om een weekenddienst te draaien met één van de duivenrecepten-collega’s. Ik zin op wraak maar kan eigenlijk niet zo één,twee,drie iets bedenken. Het is voor de eerste keer dat ik op samen met  deze collega een heel weekend aan het werk ben en zonder dat ze het zelf in de gaten heeft biedt ze me materiaal voor een prachtige wraak aktie. Met de grootste omzichtigheid verteld ze me dat ze, na het lezen van mijn weblog, bij collega’s heeft afgestemd of ze niet haar excuses moet maken, en daaruit blijkt dat ze denkt me te kennen, maar dat ze me helemaal niet kent. Excuses maken voor een pesterijtje al of niet vals bedoelt, daar kan ik wel wat mee.

Zonder het te weten heeft de enige mannelijke collega die ik heb me het gras voor de voeten weggemaaid, tegen haar gezegd dat ik wel tegen een zetje kan ( die haal ik dus nooit meer op van het station of thuis, treinproblemen of niet!)

Maar wat, beste lezers, als de collega’s erachter komen dat het hele duivenverhaal uit mijn duim is gezogen, zouden ze dat geloven? Misschien heb ik ze wel allemaal een poets gebakken en zo mijn fantasie de vrije loop gelaten om ze allemaal eens even flink aan het lachen te krijgen, misschien was het wel een mug die ik heb plat gereden, of een vlieg. Ze zullen het nooit weten…. wat ik wel weet dat het hele verhaal flink wat lezers heeft getrokken en heel wat smakelijke lachpartijen ( geen smakelijke maaltijd, dat dan weer niet )

Opmerkelijk feit, ze geloven dus werkelijk alles wat ik op deze pagina schrijf, feit of fictie, waar of niet waar….

Vanaf nu mogen ze twijfelen over mijn geloofwaardigheid, tenminste als het over mijn schrijfsels gaat. Voor wat het werk betreft, daarin ben ik spatzuiver, laat daar geen twijfel over bestaan….

Het blogje: Duifje dood of toch niet is door 65 mensen gelezen………………..

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Duivenverhalen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Geloofwaardig…

  1. g2-93e3a88d324607c8005e95c86edd6bb0 zegt:

    Wie schrijft die blijft…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.