Esel.

IMG_7609

Al eerder schreef ik over de ezel van de Amerpoort en hoe Walter dit lieve dappere dier bijna wekelijks op stal mocht zetten. Een week of wat geleden kregen we een telefoontje dat de ezel was overleden, praktisch blind en al heel oud geworden was het tijd om het ondermaanse te verlaten. Gelukkig hadden we veel foto’s van het lieve dier, en gelukkig had Oom Arie van één van die foto’s een prachtige poster laten maken die nu op Walter’s kamer hangt.
Afgelopen maandag schilderden we een stoere kleur grijs op de muur, hingen een lat bovenin aan het plafond met haken erin en daaraan hangt dus nu in een lijst met plexi-glas de poster van Walter en de ezel. Toen hij ’s middags terug kwam van dagbesteding ging hij eens even rondscharrelen op zijn kamer, keek met grote verwonderde ogen naar de poster, snuffelde aan zijn nieuwe dekbedhoes en keek tevreden om zich heen, zo vertelde de begeleiding.
Hij heeft dus wel degelijk in de gaten dat er iets is veranderd aan zijn kamer. Met grote ogen kijkt hij naar de poster en zegt dan op z’n Walters: “Das esel”.
Gelukkig is er alweer een nieuwe ezel, en ook daar zal hij wel weer vrienden mee worden, maar zijn eerste liefde voor de witte ezel zit diep in zijn hart. Rondlopend in de zorgwoning verteld hij iedereen van de “esel” en ze begrijpen wat hij wil zeggen. Gelukkig ventje………………

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 1000 kleuren blauw. Bookmark de permalink .

3 reacties op Esel.

  1. Billy zegt:

    ik dacht al, wat triest voor Walter
    Maar gelukkig is er al een ander!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.