Weet je….

Lieve Walter.
Vanavond was ik op een informatie avond over de toekomstplannen van de kinderen die ergens anders moeten gaan wonen. Die kinderen hebben, net als jij, een bijzondere zorgvraag, en zullen, net als jij, komend jaar moeten verhuizen. Onder de aanwezige ouders is veel emotie voelbaar in de stilte die doorklinkt in de vragen die ze stellen, Afgelopen week is zwaar geweest, onzeker en vaag. De plannen kunnen nog niet echt vorm vinden, zijn afhankelijk van een masterplan waaraan nog gewerkt wordt.
De ouders die hun kind moeten verplaatsen naar een buitenlocatie weten niet wat hen te wachten staat. Alle veiligheid, door de jaren heen zorgvuldig opgebouwd, staat te wankelen op zijn grondvesten. Het zal de komende periode in veel gezinnen hét onderwerp van gesprek zijn.

Ook jij zal moeten verhuizen, maar waarheen, dat weet nog niemand. Je eigen stekkie gaat plat, en we moeten in samenwerking met de deskundigen een goeie nieuwe plek voor je vinden. Wel op vertrouwd terrein, maar met andere begeleiding, want het is nog niet duidelijk wie er van de begeleiding met je mee kan en wil verhuizen.

Ik zit vol met vragen waarop geen antwoord is, en op de terugweg naar huis draai ik muziek die me altijd aan jou doet denken. Zachtjes zing ik mee en het maakt me zo bang voor de toekomst, ik ben er zo verdrietig van dat ik helemaal niet kan genieten van het mooie zachte weer en de prachtige lucht die ik zie, en dan mis ik je zo intens dat ik ervan moet huilen.

Weet je lieverd, wat het gekke is van het gemis, dat het er soms ineens zo vreselijk ís.

Dag mannetje, tot donderdag.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 1000 kleuren blauw. Bookmark de permalink .

5 reacties op Weet je….

  1. Marijke zegt:

    Knuffffffffff

  2. Antoinette zegt:

    Heel veel sterkte voor jullie allemaal maar ook voor Walter. Ik hoop dat alles goed komt!! Xx Antoinette

  3. Mrs. T. zegt:

    Oh lastig dit. Hier is een paar weken geleden mijn 90-jarige schoonvader verhuisd. Ook een operatie waar nogal wat gedoe over was en is. Ik hoop dat voor Walter alles prima gaat verlopen.

  4. Antje zegt:

    Verhuizen is altijd al een heel gedoe, maar voor Walter gaat er weer een stukje houvast verdwijnen, dat is voor hem en voor jullie niet gemakkelijk, maar misschien zeg je achteraf, waar heb ik me zo druk over gemaakt?? Dat hoop ik zo voor je…..

  5. Och wat heftig voor je!! En straks ook voor Walter!
    Denk aan jullie!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.