Up-Daatje

Je zou bijna denken dat er niets meer gebeurt in mijn dagelijks bestaan. Niets is echter minder waar. Het werk gaat gewoon door, de was, het huishouden én het klussen in ons huis. Ik zal er binnenkort eens een paar foto’s van maken en die dan even laten zien. Tussen alle bedrijvigheid door is er nog weinig duidelijk over de toekomstige woonplek van onze prins. Hij mag op de hoofdlocatie blijven maar niemand weet nog waar, we hopen op meer duidelijkheid vrijdag op de ouderavond, nadat donderdag het masterplan zal worden gepresenteerd. En daar zit hem nou net de kneep. Ik heb voor aanstaande vrijdag twee kaarten voor Sister Act, en dus zal de man in huis alleen naar de ouderavond moeten en informatie inwinnen. gelukkig zijn de overige leden van de Ouderraad ook aanwezig en hebben we vrij snel een vergadering om te kijken wat we als Raad kunnen betekenen in de huisvesting van onze bijzondere dames en heren.
De prins zelf laat zich de afgelopen bezoekmomenten van zijn beste kant zien. Hij maakt prachtig contact, spreekt me aan met mama en lacht zijn mooiste lach. Hij praat honderduit en lang niet alles is te begrijpen, maar het is wel een teken van geluk en veiligheid, anders was hij allang stilgevallen. Met de begeleiding van zijn woonplekje gaat de contact name steeds beter; hij heeft wel zo zijn voorkeuren maar over het geheel genomen is hij een tevreden kind die de dagen in een rustig gestructureerd tempo doorbrengt. Hij heeft geen idee van de komende veranderingen, maakt zich niet druk over de inrichting van zijn nieuwe plek of wat de verhuizing allemaal voor stress zal opleveren. Gelukkig maar, die hele toestand blijft hem bespaard.

Dus voordat u denkt dat er iets aan de hand is, kan ik met een gerust hart zeggen, maak je niet druk, het gaat me goed. Ik ben redelijk hersteld van de bekken-scheefstand van vier weken geleden, maar let nog wel op hoe ik me beweeg. Mijn werk geeft me nog steeds ontzettend veel voldoening, ik ben er echt op mijn plek. Volgende week een aantal belangrijke besprekingen en dan weer aan de slag! Wat dat betreft is dit logje dus een Up-date van daatje, letterlijk en figuurlijk!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Daatje denkt na..... Bookmark de permalink .

3 reacties op Up-Daatje

  1. isis45 zegt:

    Een mens kan het maar beter lekker druk hebben. Blijk dat alles zo goed met je gaat en ook voor je prins natuurlijk. Geniet lekker verder.

  2. Enneh… hoe was Sister Act?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.