Vakantie

We hadden niet echt iets geboekt, maar zaten meer in de modus van “wie zien wel”.
Vlak voor de vakantie ging het niet goed met Walter en dan ga je niet lekker weg. Het netwerk was uiteengevallen op reis naar verschillende landen en dat zou betekenen dat hij ook geen bezoek zou krijgen. Geen zwemles, geen dansles en geen lange zondagmiddagwandeling. Bedenk er drie flinke incidenten bij en het plaatje is compleet. Voor ons geen – we gaan weg – vakantie. tenminste, niet in het hoogseizoen. Natuurlijk is er in eigen land ook genoeg te doen. We lagen heerlijk in de zon bij Noordwijk, wandelden in Almere ( gingen winkelen bij Primark tot groot genoegen van de man-in-huis ) fietsten een rondje langs Zeewolde, staken over naar Harderwijk en weer terug, fietsten een rondje via Nijkerk langs de dijk naar Huizen via Eembrugge weer terug, fietsten een rondje rond Naarden, Weesp, Muiden en weer terug, kortom we fietsten ons de zenuwen, zodat een rondje naar Amersfoort peanuts leek. Ik won een vakantieveiling en we sliepen een nachtje in Haarlem en keken onze ogen uit in de St. Bavo kerk, deden mee aan het middaggebed en staken een kaarsje op voor de gezondheid en het geestelijk welbevinden van ons zorgkind. Tussen alle bedrijven door waren we bij Walter, zagen hem langzaam maar zeker terugvechten tegen de psychotische dieptepunten. Binnenkort gaan de gesprekken van start over de toekomst van ons mannetje. We waren even logeeradres voor ons aangenomen-kind; ze heeft een appartement gekocht hier in het dorp en moet daar veel voor regelen. Voor een ander kind van Walters woongroep waren we achterwacht, zijn ouders zaten in het buitenland en dan doen wij de was. Regelmatig even aanwaaien bij mijn moeder omdat het ook niet zo lekker met haar gaat, boodschapjes en bloemetjes brengen en alweer was mee naar huis. De wasmachine heeft dus zeker geen vakantie gehad…..
Morgen weer aan het werk, gewoon weer in het dagelijks ritme, best lekker.

O ja, bijna vergeten, lekkere lunches, heerlijke koffie, weinig koken, veel buiten zijn, uitslapen, Bert Visscher kijken, buiten eten, Radler bier. Thuisblijven is zo gek nog niet….

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

3 reacties op Vakantie

  1. isis45 zegt:

    Dat was een veelbewogen vakantie. Je bent haast blij dat je weer kunt gaan werken šŸ˜‰

  2. Antje zegt:

    Wij zijn dan twee weken in de caravan van onze buren in ‘ t Harde geweest, was best heel fijn, andere omgeving om te fietsen… Voor de rest is het hier een jaar met allerhande zaken, die soms leuk en soms niet leuk zijn……. Ik ga er niet over schrijven, maar soms is het allemaal niet even gemakkelijk… Maar we pakken toch steeds de draad weer op, dat doe jij ook, wat dat betreft komt het wel overeen….. Wees blij met je werk, het geeft ook weer afleiding moet je maar denken, doe je de groetjes aan je man in huis?? Liefs van memske

  3. Tjonge, jij had het drukke vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.