Netwerk.

Lieve Walter,
Als een rode draad loopt hij door mijn leven, de zandheuvelweg, verbinding tussen Baarn en Hilversum met aan beide zijden een zorginstelling. Van hieruit gezien links voor Amerpoort, rechts voor Sherpa. Wekelijks rij ik er meerdere keren, altijd op weg naar jou of naar iets wat met jou te maken heeft. Eerder ook naar mijn werk, eerst op Amerpoort, later bij Sherpa.
Vanavond was het zwemavond en dus ben ik al voor 6 uur al weer op pad om je naar het zwembad te brengen. Vandaag ga ik niet alleen, er is een nieuw lid toegevoegd aan je netwerk, en ik ben er blij mee. Ze kende je al van Onder één Dak, werkte met je op de woning, en sloot je in haar grote hart. We lopen samen met de rolstoel waar jij inzit naar het zwembad, maar eerst begroet je haar met een vast zinnetje wat je ooit in het verleden hebt gekoppeld aan haar persoontje.
Zwemmen is een leuke activiteit, maar het is er zo warm, het zweet breekt me uit en echt goed voor mijn longen is het niet. Gelukkig hoef ik het water niet in, maar de hitte vliegt me letterlijk aan.
Genietend beweeg je door het water, schaterlacht en zwemt je eigen Walter-slag. Ondertussen leg je kleine contactmomenten met de overige deelnemers, het is een heerlijk gezicht.
Na een lange douche gaan we je aankleden en je zingt een liedje van Coldplay, ondertussen met je hand exact in de maat meetikkend op de houten bank, het klopt allemaal, de woorden (op z’n Walters gezongen) het aantal maten tussen de woorden in de maat meegetikt en zelfs de modulatie gaat helemaal goed. “Call it magic, when i’m with you” en dan zo mooi zachtjes de “oehoehoe” ertussenin, ik zing met je mee en in tegenstelling tot eerder wanneer je dan stopte als ik ging zingen, zingen we nu samen.
We genieten samen van jou en je liedje met een prachtige betekenis, want hoeveel mensen kunnen nu zeggen dat ze zomaar een begeleidster van toen mogen toevoegen aan hun persoonlijke netwerk? Dat moet wel – MAGIC – zijn; of is het liefde?
Ik denk het laatste…….

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 1000 kleuren blauw. Bookmark de permalink .

Een reactie op Netwerk.

  1. Danielle zegt:

    Het is liefde..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.