Kinderen in de zorg.

Lieve Walter,
En toen was ik er ineens niet bij met dansen afgelopen donderdag. De zusjes wel en die waren bang, want ze wisten waar ik wel was. Donderdagmiddag werd ik ineens heel naar op mijn werk. Hoofdpijn, duizelig, ik hoorde niet goed en ik wist mijn wachtwoord van mijn werkcomputer niet meer, en ik kon niet goed meer lopen omdat mijn linkerbeen en mijn richtinggevoel me in de steek lieten. Eenmaal thuis ging het mis en toen kwam gelukkig Daniëlle om je was te halen. Zij belde de huisartsen post en papa, want die was aan het werk. Eenmaal in het ziekenhuis ging het allemaal zo snel. Ik raakte buiten bewustzijn, is me verteld en toen was er paniek en waren er ineens heel veel mensen druk met me. Er werd een ct scan gemaakt maar er was niets te zien en toch kon ik niet meer lopen en voelde mijn arm niet goed, en mijn hoofd leek te exploderen. Na een nachtje op de acute neurologie werd vrijdag duidelijk na een mri scan dat ik een herseninfarct heb gehad, en dat het lang gaat duren voordat alles het weer goed doet. Ik heb zo vreselijk gehuild en dat was niet meer te stoppen, en ook dat komt door het bloedpropje in mijn hoofd. Voorlopig heb ik tijd nodig om druk te zijn met mezelf, en dat terwijl ik me druk maak over jou, omdat ik me zorgen maak over de zorg en nu kan ik me daar voorlopig niet mee bemoeien.
Vandaag is het zondag en lig ik op de gewone afdeling neurologie. Al je activiteiten gaan door, maar ik ben er niet bij.
Alles overdenkend kom ik tot de conclusie dat ik onwijs veel geluk heb gehad. Geluk dat er op tijd alarm is geslagen, als ik was gaan slapen donderdag was de schade veel groter geweest. Geluk omdat Daniëlle zo snel handelde, geluk omdat papa meteen mee kon naar het ziekenhuis, geluk dat Lisa en Shanna gewoon met je zijn gaan dansen en jij van al dit gedoe geen last ondervindt. Geluk dat ze in het ziekenhuis zo snel doorhadden wat er nodig was om mij te stabiliseren. De weg om te herstellen zal wel even duren, en ik kom nooit meer van de medicijnen af, want het is wel vreemd dat ik als nooit roker, niet drinker en gezond eter een torenhoog cholesterol heb en een bloedpropje in mijn hoofd, daar moet aan gewerkt worden en dat ga ik dus ook doen, want ik wil zo graag mijn gewone leven van afgelopen donderdag 11 oktober weer oppakken, toen ik als gewoon gezond mens om 7 uur op ben gestaan en naar mijn werk fietste en ’s avonds aan allerlei toeters en bellen in het ziekenhuis lag.
Vanmiddag gaat alles gewoon door hoor, patat en appelsap, frikandel en kaassoufflé , maar ik doe even niet mee.
En nu ga ik mijn eigen broodje proberen te snijden!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 1000 kleuren blauw. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kinderen in de zorg.

 1. Witte zegt:

  Heel veel sterkte en beterschap Ada.En natuurlijk ook voor iedereen om je heen.

  Lieve groet Eelco Wilma Sanne en Niels Witte

 2. Jaco en machteld zegt:

  Heel veel sterkte Ada

 3. Mrs. T. zegt:

  Wow zeg, dat is schrikken. Ik wens je een heel goed herstel en duim dat alles goed komt. veel sterkte.

 4. Machteld zegt:

  Heel heftig, Ada! We hoorden het vanmorgen in de kerk. Heel veel sterkte de komende tijd. We hopen en bidden dat je weer helemaal herstellen mag. Liefs!

 5. Demelza van der Ziel zegt:

  Er wordt aan je gedacht lieve Ada en aan je familie om je heen😘 een voorspoedig herstel.
  Dikke kus Demel

 6. Debora zegt:

  Lieve Ada, wat maar allemaal weer ik hoop dat je spoedig mag herstellen.
  Je bent een sterke vrouw hou vol! 😘

 7. Dikke knuffel vanuit Friesland.
  Liefs Romana

 8. San zegt:

  Wat een schrik (en verdriet).
  Ik wens je een voorspoedig herstel.Aan je wilskracht zal het niet liggen.

 9. Edith zegt:

  Wat een schrik zeg. Maar gelukkig waren jullie er snel bij. Je moet er toch niet aan denken hoe het anders had kunnen aflopen. Een heel voorspoedig herstel en zorg maar goed voor jezelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.