Dat heb je van je vader…..

Lieve Walter,
Je gedraagt je als het om meisjes gaat vaak als een echte charmeur, je tovert je liefste glimlach op je gezicht en zegt met je overslaande stem: Hai!
Gelukkig ben je je eerste liefde trouw gebleven, maar er zijn ook andere dames die je aandacht trekken, op donderdagavond bij het dansen kijk je reikhalzend uit naar een jonge dame waar je oog op is gevallen, zij duwt je rolstoel en je hangt achterstevoren om haar maar zoveel mogelijk te kunnen zien. En nu komt er binnenkort weer een jonge dame je wereld binnen. Je kent haar van het kinderdagcentrum en je keek ook toen al met een gezonde jongensachtige belangstelling naar haar. Ondanks het feit dat ze een dubbele naam heeft, sprak je die altijd goed uit en nadat jij naar een andere dagbesteding verhuisde kwam ze nog regelmatig in je verhalen voorbij. Over een paar weken woont ze ook bij de zorginstelling, ik ben benieuwd hoe je gaat reageren als je haar tegenkomt.
Haar vader verteld erover in een blogberichtje en het komt keihard bij me binnen, ik moet ervan huilen omdat het zo simpel en rauw tegelijk staat opgetekend, en omdat ik weet hoeveel “eerste keren” eraan gaan komen.
Wat gaat er gebeuren als je haar gaat tegenkomen, herken je haar nog en zal je nog steeds met dezelfde belangstelling naar haar kijken en haar naam noemen? Het is een kwestie van afwachten, maar als ik je een beetje ken dan komt het wel goed. En dat heb je dan echt van je vader, belangstelling voor vrouwen. Niks mis mee.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 1000 kleuren blauw. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.