Dat heb je van mij.

Lieve Walter,
Schreef ik een aantal weken geleden dat je bepaalde dingen van je vader hebt, heb ik nu maar zo het idee dat je ook dingen van mij hebt, gelukkig maar!
Nu zou ik een lijst kunnen maken en daar dan aan toevoegen dat je dat “allemaal van mij hebt” maar zo zit ik niet in elkaar, liever belicht ik de highlights, want dat is dan toch leuker, al zeg ik het zelf.
Wat je in ieder geval van mij hebt is je kracht om uit iedere situatie het beste te halen, de leermomenten eruit te pikken en ermee aan de slag te gaan. Dat beschouw ikzelf als een grote kracht en ik herken het als geen ander. Wij zijn van die “niet lullen maar poetsen types” pragmatische denkers, oplossingsgerichte gevallen die uit ieder tegenslag wel iets weten te halen om het uiteindelijk toch ten goede te keren.
Ik kom tegenwoordig nog wel eens op andere dagen dan wat past in jou structuur bij je op bezoek, en dat gaat wonderwel goed. Hiermee onderschrijf ik de theorie dat “de beste structuur verandering binnen die structuur” is. Buiten kaders denken, buiten de lijntjes kleuren, of, als je een manager zou zijn “Out of the box” denken. Ik kan dat, en jij kan dat (nou ja, je probeert het :-))
Als je rolstoel kapot is, dan ga je in de reserve stoel en vraagt aan ons om te duwen, totdat je een ander plan hebt, dan zet je alle krachten in en rol je jezelf met het loodzware karretje naar de plek waar je wilt zijn, sterk staaltje eigen kracht, denk ik dan.
Met ingang van deze week ben ik weer veel uren aan het werk en wat is dat heerlijk zeg! Wat geeft het een energie om weer aan te pakken, mee te denken, om er weer te zijn! Ik kan wel zingen van geluk.
Traplopen, fietsen, auto rijden, nadenken, de hele dag actief zijn, het gaat allemaal weer van een leien dakje. In een periode van pakweg 6 maanden ben ik weer terug bij de fabrieksinstellingen en voel ik me goed!
Wij zijn de doorzetters, we geven niet op. We zoeken en vinden altijd wel weer onze weg.
Dat heb je dan toch mooi van mij ❤

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 1000 kleuren blauw. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dat heb je van mij.

  1. Joop zegt:

    jullie zijn voor mij 2 grote BIKKELS

  2. perikelen zegt:

    Ben blij voor je. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.